Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 2322394721
WEB http://msel.meb.k12.tr
Adres : Mithatpaşa cad.No102/A Yenikale Mahallesi Narlıdere/İZMİR
VİZYON : ÇALIŞANLARININ GÖREVLERİNİN İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU VE HİZMET ALANI ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞI KAZANILMIŞ,ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL HEDEFLEMEK.
MİSYON : ORTAÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞAMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE; 1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ DOĞRULTUSUNDA YETİŞTİREREK,GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. 2.ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA ,T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK ,HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN ,MİLLİ VE MANEVİ TOPLUMSAL DEĞERLER SAHİP,ÜLKESİNİ,MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVEN VATANDAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK. 3.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA VE TÜM DERS PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANDIRMAK. 4.ÖĞRENCİLERİMİZİ TOPLUMUN İHTİYAÇLARINI ÇAĞIN GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAMALARINI SAĞLAYABİLECEK NİTELİKTE YETENEKLERİNİ KULLANABİLEN ÜRETKEN,KENDİNE GÜVENEN BİRER BİREY OLARAK YETİŞTİRME AMACIYLA VARIZ.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : ANAYOL ÜZERİNDE ULAŞIM KOLAYLIĞI VARDIR.
Yerleşim Yeri : MİTHATPAŞA CAD.NO:102/A YENİKALE MAHALLESİ NARLIDERE MERKEZ İLÇEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİ(METROPOL İLÇE)
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :